FRI FRAKT. Leverans inom 1-3 arbets dagar

Majas Cottage

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Majas Cottage Doftljus - Glädje Lavendel
  Mysigt och väldoftande sojavaxljus som är snyggt förpackat i ett betongkrus + en fin presentförpackning. Ljuset har en behaglig doft av lavendel. Brinntid: Ca 40 h Mått: 8 x 10 cm Text: Glädje Innehåller blyfri blandad sojavax med bomullsveke. 5 % naturlig doftolja med doft av la..
  Exkl moms: 119kr 149kr
 • Majas Cottage Doftljus - Harmoni Citrongräs
  Mysigt och väldoftande sojavaxljus som är snyggt förpackat i ett betongkrus + en fin presentförpackning. Ljuset har en behaglig doft av citrongräs. Brinntid: Ca 40 h Mått: 8 x 10 cm Text: Harmoni Innehåller blyfri blandad sojavax med bomullsveke. 5 % naturlig doftolja med doft av..
  Exkl moms: 119kr 149kr
 • Majas Cottage Doftmandala - Glädje Lavendel
  Doftmandalan med tillhörande rumsspray som får ditt hem att dofta ljuvligt och fräscht av lavendel. Strl: 10 x 10 cm Finish: Vit mandala i gips Text: Glädje Kommer i en fin pesentförpackning inklusive rumsspray med doft av lavendel / 5% naturlig doftolja Säljs med 10% förmån till..
  Exkl moms: 63kr 79kr
 • Majas Cottage Doftmandala - Harmoni Citrongräs
  Doftmandalan med tillhörande rumsspray som får ditt hem att dofta ljuvligt och fräscht av citrongräs. Strl: 10 x 10 cm Finish: Vit mandala i gips Text: Harmoni Kommer i en fin pesentförpackning inklusive rumsspray med doft av citrongräs / 5% naturlig doftolja Säljs med 10% förmån till..
  Exkl moms: 63kr 79kr
 • Majas Cottage Doftmandala - Mod & Styrka Champagne
  Doftmandalan med tillhörande rumsspray som får ditt hem att dofta ljuvligt och fräscht av champagne. Strl: 10 x 10 cm Finish: Vit mandala i gips Text: Mod & Styrka Kommer i en fin pesentförpackning inklusive rumsspray med doft av champagne / 5% naturlig doftolja Säljs med 10%..
  Exkl moms: 63kr 79kr
 • Majas Cottage Doftpåse - Compass Lavendel
  Fräsch doftpåse med doft av lavendel med fint mandala mönster och tänkvärt citat. 100% nedbrytbara naturmaterialer. Doften håller ca 2-3 månader. Mått: 10 x 10 cm Doft: Lavendel Mönster / text kompass i mandala: "Always trust your instincts to lead the way. They are messages from your so..
  Exkl moms: 39kr 49kr
 • Majas Cottage Led Ljusslinga Fjärilar
  Söt ljusslinga i silver med fjärilar som passar lika bra i barnkammaren som i fönstret eller på bordsdukningen.  En silverfärgad ledslinga med 10 st fjärilar i metall och LED belysning. CE-märkt. Kräver 2 st AA batterier. För inomhusbruk. Längd: 180 cm Säljs med 10% förmån till Barn..
  Exkl moms: 103kr 129kr
 • Majas Cottage Yoga Girl - Liten
  Fin yogafigur med ljushållare och motiv av en mandala på ryggen. Mått: 8 x 7 x H 10 cm Finish: White wash grå Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden. Vi har även en större yoga kvinna som passar fint tillsammans  På bild två är det den främre yoga kvinnan som säljs. ..
  Exkl moms: 103kr 129kr
 • Majas Cottage Yoga Girl - Stor
  Fin yogafigur med ljushållare och motiv av en mandala på ryggen. Mått: 8 x 10 x H 14 cm Finish: White wash grå Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden. Vi har även en mindre yoga kvinna som passar fint tillsammans. På bild tre så är det den bakre yoga kvinnan so..
  Exkl moms: 119kr 149kr