FRI FRAKT. Leverans inom 1-3 arbets dagar

Washologi

WASHOLOGI erbjuder miljövänliga svensktillverkade tvättprodukter med underbara dofter av mycket hög kvalité.

• Närproducerade och högkoncentrerade produkter utan onödigt vatten och onödiga transportsträckor
• Effektiva produkter som tvättar rent redan vid låga temperaturer
• Inga onödiga kemikalier såsom färgämnen.
• Parfymer i produkterna som inte innehåller polycyclic musk.

Produkter som är väldigt rätt i tiden, snälla mot både dig och naturen. Grönt är skönt!

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Washologi Linnevatten Harmoni
  Linnevatten, doft av lavendel används till allt du vill ska dofta gott! HARMONI är en ljuvligt doftande och vårdande spray som ger en nytvättad känsla och en lugnande doft av lavendel. Spraya på dina plagg som en uppfräschning mellan dina tvättillfällen eller när du stryker. Tänk på mil..
  Exkl moms: 55kr 69kr
 • Washologi Linnevatten Henne
  Linnevatten, doft av henne används till allt du vill ska dofta gott! Ljuvligt doftande och vårdande som ger en nytvättad känsla samt en vårdoft av liljekonvalj. Använd som en uppfräschning av dina funktionskläder, träningsskor, i träningsväskan eller när du stryker. Tänk på miljön-..
  Exkl moms: 55kr 69kr
 • Washologi Linnevatten Längtan
  Linnevatten, doft av bomullsblomma används till allt du vill ska dofta gott! LÄNGTAN  är en ljuvligt doftande och vårdande spray som ger en nytvättad känsla och en naturligt mjuk doft av bomullsblomma. Spraya på dina plagg som en uppfräschning mellan dina tvättillfällen eller när du stryke..
  Exkl moms: 55kr 69kr
 • Washologi Linnevatten Sport
  Linnevatten, doft av sport används till allt du vill ska dofta gott! Ljuvligt doftande och vårdande, ger en nytvättad känsla och en berusande doft av jasmin. Använd som en uppfräschning av dina funktionskläder, träningsskor, i träningsväskan eller när du stryker. Tänk på miljön- skippa den o..
  Exkl moms: 55kr 69kr
 • Washologi Linnevatten Välbehag
  Linnevatten, doft av mimosa används till allt du vill ska dofta gott! VÄLBEHAG är en ljuvligt doftande och vårdande spray som ger en nytvättad känsla och en naturlig mjuk doft av mimosa. Spraya på dina plagg som en uppfräschning mellan dina tvättillfällen eller när du stryker. ..
  Exkl moms: 55kr 69kr
 • Washologi tvättpåse
  En praktiskt tvättpåse i organisk bomull som du lätt kan ta med dig på resan eftersom den inte tar någon plats. Påsen sluts med snörning och har ett "lock". Extra handtag / axelrem finns på baksidan. Text på påsen: Tvätta mig / Wash me! WASHOLOGI Made in Sweden Längd: Ca 45 cm ..
  Exkl moms: 119kr 149kr