Så inreder du hemmet 2023

Keramiska konstverk, ljuslyktor av glas och naturliga detaljer är sådant som präglar inredningstrenderna 2023. Oavsett vilken inredningsstil du har är den gemensamma nämnaren detaljerna. De är helt enkelt detaljerna som tar över hemmen 2023.

Snart är 2022 till ända och det har blivit dags att höja blickarna mot 2023 och det nya inredningstrenderna som kommer. Stearinljus i varierande former och färger samt dekorativa glasformationer, keramik och rotting är något som verkligen är trendigt 2023. En av de stora färgerna är gulgrönt. Det är en inspirerande kulör som varken är riktigt gul eller riktigt grön. Den går dock att tolka åt endera hållet för den som önskar. För att göra ditt hem lite extra trendigt kan du satsa på gröna gardiner från Nordisk textil som även går i linje med den naturnära trenden. Det finns flera olika gröna gardiner att välja mellan. Det är även många av trenderna från 2022 som även hänger med in i 2023.

Naturliga material fortsätter att trenda

Trä som fortfarande är en av de största trenderna håller i sig även under det kommande året. Kombinera gardiner, olika träslag och växter och få en riktigt intressant och spännande inredning som går helt i linje med naturtrenden. Gardiner är den perfekta inredningsdetaljen om du på ett billigt och enkelt sätt vill förnya inredningen och göra den lite extra trendig. Att satsa på strukturella och taktila detaljer och möbler som skapar variation är också något som det kommer mer av 2023. Andra trendfärger som är aktuella är rött, babyblått, bärnsten och olika vita nyanser.

Plocka dina favoriter från trenderna

Det viktigaste av allt när det gäller inredning är att låta den personliga stilen lysa igenom. Tänk att det är detaljerna som bidrar till helheten och som ger ditt hemkaraktär och personlighet. Låt trenderna inspirera och motivera dig till att skapa din egen inredning. På det viset behöver du inte heller göra om ditt hem varje gång det kommer en ny trend. Att bara ändra några inredningsdetaljer är även ett smart och hållbart sätt att shoppa.